Не ГЕРБ е в изолация,а Кирил Петков е в изолация.

...
Не ГЕРБ е в изолация,а Кирил Петков е в изолация.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не ГЕРБ е в изолация, а Кирил Петков. Него го свалиха и вече не го искат

Не ГЕРБ е в изолираност,а Кирил Петков е в изолираност.

Него го смъкнаха, него не го желаят, с цел да се стигне до там да го сменят. Този, който ми пожелаваше да седнал съм на диванчето, самичък седна в него. Има карма в живота. Това съобщи в Пазарджик ръководителят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов. Той предизвести, че сега тече чудовищно пазаруване на гласове.
„ Рекет върху депутати, пазаруване на депутати, това са точните думи. Представяте ли си да беше обърната обстановката, аз да свиквам по лаборатории и жилища непознати депутати? Ако се одобри, че един народен представител, без значение от коя област, е сред 7 и 10 хиляди гласа, все едно ръководещите купуват 10 000 гласа. По тази логичност защо  е нужно да вършим избори. Олигарсите чакат партиите да излъчат депутати, да влязат в Народното събрание и отиваш да купуваш под формата на „ принцип “, разяснява водачът на ГЕРБ.
Борисов означи, че ГЕРБ-СДС са избавили ръководещите във вземането на неверни решения.
„ Спасихме най-малко идващите няколко месеца с актуализацията на бюджета. Благодарение на Кирил Ананиев и другите сътрудници от Герб, Народното събрание одобри един напълно нов бюджет, в който защитихме ползите на служителите на реда, пожарникарите, лекарите, медицинските класи, общините, храмовете. Дори верни решения по аматьорски метод правиха “, уточни той.
По тематиката с изгонените съветски дипломати Бойко Борисов напомни: „Първият ден Петков сподели: „Аз съм“, на другия ден сподели „Нямам нищо общо, Генчовска е“.

Борисов съобщи, че токът умерено може да се върне на 100 лв., тъй като ресурсът за производството му е български.
„ Имаме редкия късмет да имаме рафинерия, която да употребява на ниска цена нефт. Говорят за 25 ст. отстъпка за горивата от 1 юли, само че хората към момента не зареждат с понижението “, уточни още Борисов.
Преди срещата ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов прегледа обновената спортна зала „ Иван Симеонов “ в община Пазарджик, за градежа на която държавното управление на ГЕРБ отпусна целево 2 млн. лева.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР