Не гарантираме, че един от представителите на тези пет знака

...
Не гарантираме, че един от представителите на тези пет знака
Коментари Харесай

Хванете си за гадже някоя от тези зодии и ще се къпете в пари и лукс!

Не подсигуряваме, че един от представителите на тези пет знака ще ви даде частен остров в океана, само че сигурно няма да е лаком за дребни неща.

Хората, представители на тези знаци, биха покрили половинката си от горната страна до долу в злато, в случай че имат тази опция и ще дават оптимално доста на половинката си, оповестява jenata.blitz.bg

Стрелец

Един авантюрист по природа, той няма да пести средства, в случай че желае да впечатли дамата на фантазиите. Стрелецът не се тревожи за парите и не страда от лакомия. Той харчи елементарно и без страдание. Единственото, което желае в подмяна, е откровената признателност.

Овен

Ако Овен реши да похарчи пари за вас, то той се нуждае от нещо - вашата обич и лоялност. Представителите на този знак не обичат да хвърлят пари напразно и са доста практични. Това пък е качество, което е доста потребно, при основаването на семейство.

Лъв

Лъвовете обичат да покровителстват половинките си. Разбира се, с цел да стигнете до " под крилото " на хора от тази зодия, ще ви е мъчно. Освен това е значимо да покажете на Лъва, че не сте меркантилни - цените хубавите му и стилни дарове, само че повече цените прелестният човек, който той е. Лъвовете са ценители и имат усет към красивите неща. С подобен мъж ще уцелите десетката.

Везни

Повечето представители на този знак биха могли да напишат справочник " Как да живеем два дни за 2 лв. ". Те знаят по какъв начин да пестят пари, само че го вършат единствено с цел да могат да платят забележителна сума за нещо, което сте харесали. Везните дават ужасно доста на хората, които обичат

Водолей

Те са великодушни не по своя воля - просто не знаят по какъв начин да ръководят парите. Такъв човек в името на обичаната жена може да се вкара в дълг, без даже да осъзнава, че по този начин утежнява нещата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР