Не една или две български знаменитости станаха родители през 2022

...
Не една или две български знаменитости станаха родители през 2022
Коментари Харесай

Кои български знаменитости станаха родители през 2022 г.

Не една или две български звезди станаха родители през 2022 година. За някои от тях това се случи за първи път, до момента в който други изпитаха за следващ път това благополучие. Днес ще обърнем внимание на всички звездни бебета, които се родиха през миналите дванадесет месеца.

1. Азис 

На 25.05.2022 година изпълнителят разгласи новината с кадър, на който държи в обятията си новородено момченце, което по думите му е същинска благословия. Азис обаче резервира в загадка името, на което се е спрял за детето, както и останалите детайлности към раждането му.

2. Гергана Малкоданска

Тази година тя стана майка за повторно. Този път на момиченце - Белла, като тя се появи на този свят на 06.01.2022 година За щастливото събитие Малкоданска показа в инстаграм.

3. Стойка Кръстева

През юли месец спортистката стана майка за първи път. Тя роди момиченце, което със брачна половинка й взеха решение да кръстят Цветелина. 

4. Гери Дончева

На 21 юли Гери Дончева също станала майка на момиченце, въпреки прибързано, както написа тя в инстаграм. В своя профил Дончева приложи фотография на ръчичката на дребното момиченце.

5. Тото от " СкандаУ "

Разкритието направи половинката на изпълнителя - Кристин Петринска, споделила в обществените мрежи трогателна фотография от фотосесия, на която двамата театралничат дружно с наследниците си. Малко по-късно и самият Тото сподели насладата си, че е станал татко за повторно.

6. Йоана Драгнева

Красивата ТВ водеща пък се снабди с момиченце от Мирослав Димитров. Малката е проплакала тъкмо в 01:20 часа на 17.02.2022 година Певицата и нейната половинка имат и по-голяма дъщеричка, която е споделя АннМари.

7. Сантра

Сантра даде живот на момиченце, което кръсти Елиза. Малкото бебе се появи на този свят на 01.03.2022 година Тя обяви прелестната вест, че е родила с клипче в инстаграм, на което се вижда по какъв начин изпълнителката е с едър стомах. До нея е и Кристиян Дончев - нейната половинка в живота. 

8. Антония Петрова

Бившата " Мис България " за 2009 година стана майка за повторно на 7 юли. Детето носи името на своя татко - Ивайло Батинков. 

9. Зейнеб

Журналистката Зейнеб Маджурова стана майка за повторно на 14.09. Радостната новина тогава първи оповестиха от bTV, обявявайки още, че водещата е дала живот на близначки. Имената, които тя и брачният партньор ѝ Стоян Балевски са избрали да им дадат, са Василиа и София.

10. Ивайла Бакалова

Манекенката за повторно стана майка на момиченце и то съвсем 20 години откакто роди първата си щерка Рая. Малкото бебе носи името Вяра. Баща е предприемачът и ресторантьор Веселин, прочут още с прякора си Весо Брадата. 

11. Нора Шопова

 Първата българка, появила се в стилната библия " Vogue " Нора Шопова, също стана майка през тази година. Радостната новина пристигна на 30.11. Заедно с мъжа ѝ Траян Косев са станали родители на момченце, което са решили да кръстят с името Вихрен. В инстаграм Нора показа два фрагмента от интервала, в който към момента е бременна.

12. София Бобчева

Актрисата от Народния спектакъл и носителка на " Икар " София Бобчева се снабди с първото си дете.  Дъщеря ѝ Стефани-Ирини проплака в 9:35 ч. в болница " Света Анна " на 14.10.

13. Wosh MC

Рапърът заяви щастливата вест на 14.04 в профила си във Facebook. Той е синът на българския артист Иван Иванов, който е прочут с кино лентата " Всичко е обич ". Не се оповестява коя е майката на бебето, защото самата тя желае да не се разкрива самоличността ѝ.

14. Златимир Йочев

Едно от лицата на NOVA Марина Цекова подари за повторно телевизиония водещ с дъщеричка, която са кръстили Сандра. Бебето се е появило малко след 7 ч. сутринта на 27.09.

15. Сузанита

Изпълнителката роди дребния Матиас на 15.10 тъкмо в в 11:11 ч. Малко по-късно първенецът по мятане на копие качи в акаунта си фотография, показваща неговата обичана и тяхната рожба, чието лице обаче остава прикрито, съобщи dir.bg.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР