Не един път сме обръщали внимание на това колко големи

...
Не един път сме обръщали внимание на това колко големи
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън отнесе шамар с тортиля

Не веднъж сме обръщали внимание на това какъв брой огромни другари са Дуейн Джонсън и Кевин Харт. Е, не знаем дали се виждат постоянно и си вършат услуги, само че пък шегите пред хората доста добре им се получават.

Само преди няколко дни обърнахме внимание на закачките им по време на промотирането на  " DC Лигата на супер-любимците ", в който и двамата озвучават основни персонажи.

От профила на Джонсън в Instagram разбираме, че с Харт са решили да продължат да се смеят. А в тази ситуация, даже да се шамаросват с тортили. Няма с ръце да е, несъмнено.

Всъщност, двамата следват предизвикателство от обществените мрежи - #TortillaChallenge. В него двама или повече души си пълнят устите с вода (или друга течност), която би трябвало да задържат там, до момента в който се удрят по лицата с тортили. И в множеството случаи е доста мъчно човек да не изплюе водата.

Не от болката от тортиления пестник, а от смях. Е, актьорите се пробваха да създадат същото. Като Кевин Харт в началото се уплаши, че Дуейн Джонсън ще скрие цялата си ръка под тортилата и за него ще стане много мъчно да се изправи след шамара.

След две игри на " камък, ножица и хартия " Харт заби цели два удара в лицето на Джонсън, само че в последна сметка загуби, тъй като не сдържа нито смеха, нито водата в устата си. За да покаже какъв брой добър другар е, въпреки всичко разреши на Дуейн Джонсън да му върне един тортилен пестник.

Скалата пък се пошегува, че първият удар на Харт е бил толкоз мощен, че му е потекла кръв от ухото. И дадоха дума да не се пробват повече да подражават на по-младите генерации и техните провокации.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР