Не един път съм подавал сигнал срещу едно и също

...
Не един път съм подавал сигнал срещу едно и също
Коментари Харесай

Пловдивчанин звънна на 112 заради силна музика и дойдоха двама полицаи! Вижте какво последва!


" Не веднъж съм подавал сигнал против едно и също лице за мощна музика. Казва се Пламен, събира компания в двора на автосервиза до нас и подвигат огромен звук.

В 23.37 ч. нощес се обадих на 112 и относително бързо пристигна полицейски екип. Пред служителите на реда въпросният човек ме удари. Те се направиха, че нищо не са видели. Питам ги: " Видяхте ли? ", те: " Нищо не сме видели ".

Видяха обаче, че ги фотографирам и ми желаеха персоналната карта и когато дадох документа, ми споделят: " Тръгвай с нас в районното ". Питам за какво, а те ми дадоха отговор, че нали съм желал да подам тъжба. Аз отговорих, че няма да потегли и тогава единият ми сподели, че ще ми шибне пестник. Пред жена ми и детето ми! Тогава жена ми се обади отново на 112 да пратят втори патрул, само че по този начин и не изпратиха. 

Полицаите си потеглиха, само че след 20-тина минути се върнаха и желаеха да подпиша протокол, че няма да се саморазправям. Отказах, тъй като излиза, че надали не аз съм отговорен. 

Да не приказваме, че служителите на реда бяха без маски, единствено единият се показа. Тази заран се срещнах с юрист и изпратих сигнал до Инспектората на Министерство на вътрешните работи в София и до шефа на Областната дирекция на полицията в Пловдив ".

Клипът на читателя гледайте в прикаченото видео!

Очаквайте и позицията на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив!


За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР