Не един Люси, а мнозина шетат из фейсбук и заблуждават

...
Не един Люси, а мнозина шетат из фейсбук и заблуждават
Коментари Харесай

Няма измъкване от Люси Иларионов, на Ани Хоанг й дойде до гу...

Не един Люси, а мнозина шетат из фейсбук и заблуждават хората

Режисьорът Людмил Иларионов - Люси стана поредна жертва на подправени профили в обществените мрежи, които спекулират с името му и заблуждават негови другари. 

Броени дни преди рождения си ден Люси разбра каква е силата на подправените профили и какъв брой елементарно могат да бъдат заблудени хората. Изпита го на гърба си, а половинката му Ани Хоанг реши да внесе изясненост. 



Във " Facebook " има няколко профила на известния режисьор, само че всички те се оказаха подправени. Така преди няколко дни приятелите на Люси в мрежата били осведомени, че има рожден ден на 24 септември. И се почнали едни честитки и поздравления, че главата на Иларионов гръмнала. 

А в действителност рождения му ден е на 26 септември, само че подправените профили очевидно не знаят този факт и са подвели доста негови другари и познати. 

" Тези профили и всички останали са подправени. Люси Иларионов няма профили във Facebook и в Инстаграм И още нещо... Рожденият му ден не е на 24, а на 26.09 ", разясни певицата Ани Хоанг, която за разлика от обичания си, е много дейна в мрежата, предават от show.blitz.bg.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР