Не един или два пъти сме ви показвали оригинални и

...
Не един или два пъти сме ви показвали оригинални и
Коментари Харесай

Нямам думи! Наши приятели си купиха къща голяма само 22 кв.м., а са четирима и имат куче, направо паднахме като им отидохме на гости


Не един или два пъти сме ви показвали истински и забавни планове за дребни къщи и жилища от целия свят. Повечето от тях са поректирани за хора, които живеят сами или за двойка. Но какво ще кажете за мини къща за 4 души.

При това единствено на 22 кв.м. Това е по – малко от площта на една междинна стая и звучи надали не неуместно. Но не и за Мейси Милър, нейният сътрудник Джеймс и децата им Хейзъл и Майлс.

Мейси започва плана през 2011 година с концепцията да построи 19 кв.м дом с 1 кв.м двор, а Джеймс й оказва помощ за реализация на концепцията. И защото тяхното семейство се усилва от двама на четирима, плюс домакински любим, те вземат решение да трансфорат двора в детска стая и усилват площта на дома до 22 кв.м.



И двамата имат опит в архитектурните планове, по тази причина не срещат особени компликации в построяването на къщата. Те я вършат от рециклирани дървени палети. Къщата има огромни прозорци, което разрешава влизането на повече естествена светлина, разполага с подово отопление тоалетна – компост за най-малко боклук. Подобно на естествените домове и този има функционална кухня с котлони и фурна, душ и две удобни пространства за сън. И откакто това към този момент е комфортен и комфортен дом за четирима, в този момент Мейси и Джейс вземат решение да стартират ново премеждие – странствуване през Съединени американски щати.

Вижте по какъв начин наподобява този незабравим дребен дом:



 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР