Не е задължително арестуваният за масовото убийство в Нови Искър

...
Не е задължително арестуваният за масовото убийство в Нови Искър
Коментари Харесай

Психолог: Епилепсията може да е повлияла на убиеца от Нови Искър

Не е наложително задържаният за всеобщото ликвидиране в „ Нови Искър ” да има психологични проблеми макар жестокия метод на осъществяване на закононарушението, сподели пред Би Ти Ви психологът Росен Йорданов.

„ Пред проверяващите е бил много по-обстоятелствен, до момента в който пред психиатрите е бил с по-защитно, дефазивно държание. Полицаите са го хванали на мястото на престъплението и той е бил по-уплашен, по-късно възстановил възприятието си за надзор, станал е себесъхранителен и се е опитал да сформира проект. Вероятно той не е имал проект, сходни действия не се правят планувано ”, сподели още психологът.

Росен Йорданов уточни, че от обстоятелствата се схваща, че родителите са се грижели добре за децата си. Той добави, че епилепсията може да е повлияла върху държанието и дейностите на 25-годишният мъж.

„ Грешки от време на време се получават освен от липса на внимание, а и от старания за презадоволяване и прекалено внимание. Такива фамилии постоянно живеят насаме, изпитват позор поради заболяване на някое от децата, изключително когато е психологичен проблем. Общността не подготвена да интегрира хора с сходен тип проблеми ”, сподели Йорданов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР