Не е за вярване, но на 14-и април известният журналист

...
Не е за вярване, но на 14-и април известният журналист
Коментари Харесай

Българският Фродо разменил жената си с Нико Тупарев

Не е за поверие, само че на 14-и април известният публицист Витомир Саръиванов навърши половин век! Той е прочут на необятната аудитория с прочувствените си мнения на футболни срещи и фигурно пързаляне по „ Евроспорт ", прочут е като водещ на редица известни риалири формати, а някои го знаят и като двойник на занимания Фродо от „ Властелинът на пръстените ".

Сега, когато чукна 50 години, Съраиванов с усмивка си напомня вълнуващите и занимателни моменти от живота си. В част от тях роля играе и продуцентът Нико Тупарев, с който сe познават от деца и до ден сегашен са близки другари. Свързва ги остаряла история и една жена – Диляна, сегашната брачна половинка на Витомир.

„ В гимназията поддържах връзка с нея, само че имах и още една другарка. В един миг взех решение да остана с другото момиче, а пък Нико потегли с Диляна. После той влезе в казармата, нямаше го дълго време и те се разделиха.

С жена ми продължихме другарските си връзки и по-късно се събрахме още веднъж. По наше време, изключително в ученическите и студентските години, имаше много двойки, които си размениха сътрудниците, само че никой с никого не се е скарал. До ден сегашен се събираме по купони и продължава да ни е готино дружно, даже 30 години по-късно”, повдига завесата на предишното си водещият.

Той си спомня още, че като възпитаник държанието му било кошмарно. Вгорчавал живота на учителите си, ходел без наложителната тогава униформа и с дълга коса. Имал не една или две хулигански прояви.

Веднъж хвърлил от третия етаж казанчето на учебната тоалетна върху минаващ изпод учител. Добре, че не го уцелил! Друг път метнал остарял пожарогасител и раздрусал учебното заведение със заплашителен гръм. „ На косъм ми се размина да ме пратят в „ трета сменна” – особена вечерна гимназия, която беше почти стъпалото преди затвора”, споделя през смях Витомир.

В живота си журналистът е минал и през редица тествания. Баща му умрял, когато бил единствено на годинка. Татко му Йордан Саръиванов умрял на място при случай, блъснат от пян водач.

„ Майка ми дотам го обичаше, че по-късно даже не направи опит да има връзка с различен. На доста ранна възраст трябваше да поема мъжките отговорности в къщата. А и едното ми дете е болно, това също е драма. Човек би трябвало да има мощ, с цел да преодолява компликациите. В последна сметка никой не си избира родителите, нито съдбата”, разсъждава някогашният състезателен коментатор, който има наследник на име Стефан и по-малка щерка - Марина.

За страдание, щерката на Саръиванов страда от рядкото заболяване Синдром на Уилямс, което от време на време се бърка със Синдром на Даун и се показва в закъснение на развиването. Вито и половинката му Диляна били унищожени, когато лекарите им съобщили, че бебето им няма шансове за излекуване.

Те не желали да се примирят с безнадежността на случая и положили всички старания, с цел да оказват помощ на чедото си. Загрижените родители основали нужните условия на момичето, тъй че да се усеща като обикновено дете, доколкото е допустимо.

Въпреки че се очаквало грижите по болната Марина да сплотят фамилията, преди 11 години съпрузите едвам не се разведоха поради невярност на Витомир. Тогава папараците на „ Уикенд” го изловиха на шаблон с държанка.

Фотографите хванаха прелюбодейците да се отдават на орална милувки в автомобил на Витоша. Всички бяха сигурни, че издънката на журналиста ще му докара бракоразвод, само че сгрешиха. Той в действителност се изнесе от фамилното жилище, само че не за дълго.

Няколко месеца по-късно българският Фродо се върна при формалната си жена, която откри сили да му елементарни лъсналата пред цяла България невярност. Близки до двойката настояват, че заболяването на щерка им била главният претекст излъганата Диляна да одобри кръшналия Витомир назад при себе си.

Преди няколко месеца Витомир беше диагностициран с Ковид-19. Бившият състезателен публицист и основен редактор на „ Игри на волята” показа, че се е лекувал в домашни условия. Единствените му недоволства били свързани с присъщата загуба на подушване и леко главоболие. „ За благополучие, хората край мен се опазиха здрави! Дано скоро предстоят по-добри време за всички!”, надява се журналистът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР