Не е за вярване, че все още има проблеми с

...
Не е за вярване, че все още има проблеми с
Коментари Харесай

Ето кога излиза PlayStation 6


Не е за поверие, че към момента има проблеми с наличностите на PlayStation 5, а към този момент приказваме самоуверено за стартирането на PlayStation 6. Всъщност, за бъдещата подпора се заприказва, след тако на бял свят се появи документ, споменаващ планирано края на 2027 година и началото на 2028 година

Това значи, че от Sony ще дадат 7 година на предшественика преди да го размени с ново потомство. Това в действителност не е доста, защото сходен цикъл имаха и PS3, и PS4. 

Новината идва на фона на терзанията на Sony от сливането на Microsoft и Activision-Blizzard. Азиатската компания твърди, че тази договорка ще навреди на пазара, конкуренцията, нововъведенията и геймърите. Activision-Blizzard е компанията зад Overwatch, Diablo и World of Warcraft, само че главните опасения на Sony са свързани с Call of Duty.

Всъщност от Microsoft към този момент разясниха, че продуктите на Activision-Blizzard под техен надзор ще бъдат налични и за Sony, само че сякаш азиатците не имат вяра на тези обещания. В изтеклия документ се загатва, че опасността PS6 да бъде без достъп до Call of Duty е напълно действителна, а на техните разработчици ще им отнеме години, с цел да основат артикул, който да може да конкурира един от най-известните франчайзи.  

Предвид, че има най-малко 5 години до стартирането на новия PlayStation, прогнозите за цени са сложни. Нека не забравяме международните рецесии, свързани с материали, както и огромното търсене, което прави към момента петицата сложна за разкриване. Въпреки това се приказва за цена от най-малко 600 $. По-интересното би било по какъв начин ще се повлияе на цената възможната загуба на Call of Duty за конзолата, написа каналът Vbox7.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР