Не е за вярване, че в разгара на предизборна кампания,

...
Не е за вярване, че в разгара на предизборна кампания,
Коментари Харесай

Радев: Трябва ни всеобхватна система, която да следи храните и тяхните цени


„ Не е за поверие, че в разгара на предизборна акция, партии с голяма упоритост да ръководят, вместо да показват стратегии за хората и ясни визии за бъдещето, се крият в предишното. Крайно несвоевременно е в разгара на война в съседство и обществени рецесии, партиите да се крият зад Паметника на Съветската войска “. Това съобщи президентът Румен Радев.

„ Очаквам подхванатите от служебното държавно управление дейности за щателни инспекции, за определяне на нелоялни търговски практики, за нарушавания за качеството на храните, за повече информация при ценообразуването, да доведат до изсветляване и нормализация на пазара “, сподели президентът по отношение на скъпите цени у нас.

„ Цялата информaция ще бъде предадеде на КЗK. За да имат резултат ограниченията обаче – каквито и да са те, би трябвало да имаме всеобхватна осведомителна система, която да наблюдава храните и тяхното ценообразуване. До момента България не е имала такава. Мисля, че нейното създаване ще даде резултат. За нея работят интензивно министерството и организациите, тя е главен приоритет “, уточни Радев.

Президентът заяви, че държавното управление е изпратило писма до съюзни страни за опция за изтребители втора употреба на лизинг.

„ Това е извънредно мъчно сега, никой не се лишава от опциите, които има “, разяснява той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР