Не е ясно на колко ракии са били родителите на

...
Не е ясно на колко ракии са били родителите на
Коментари Харесай

Гълъбе, Гълъбе поне да бяха те кръстили Ястреб?! 


Не е ясно на какъв брой ракии са били родителите на служебния министър председател Гълъб Донев, когато са измислили името му, само че несъмнено изборът им е идиотски. При толкоз хубави, български имена да кръстиш детето си Гълъб е жалко и несвоевременно. Името е най-важно за индивида, то предопределя живота му. Човек обича да чува името си, да го види изписано някъде.

Как се е справял в учебно заведение горкия Гълъб? Със сигурност децата са го спуквали от бъзик – те са жестоки към сходни отклонения. Родителите му да бяха го кръстили Ястреб, Орел, Гарван най-малко.

Гълъб Донев е приключил Висшето военновъздушното учебно заведение „ Георги Бенковски “ в Долна Митрополия – там какво е ставало не ни се мисли. Предвид бавното, само че несъмнено изпростяване в казармата /а военното учебно заведение си е казарма/ – си представяме какво е претърпял горкият Гълъб?!

И всичко това поради името си. Все отново е съумял да си откри жена. Как се е показал при запознанството им, какво е отвърнала е дълбока загадка. Тя, Слава Богу се споделя Нели – не Кръсточовка да вземем за пример. И е улеснена с галените имена, с които назовава Гълъб – гълъбчо, гълъбарчо, гълъбище, гу-гу-гу и така нататък

Логично, когато Гълъб Донев стана длъжностен министър председател сподели, че не го е боязън от високото. Е, по какъв начин ще го е боязън, когато може да лети?!

Народното творчество се отприщи след избирането на Гълъб Донев за длъжностен министър председател. Ето някои от сполучливите попадения събрани от Флагман:

От съображения за сигурност от НСО предложили на Гълъб Донев да откаже поканата на Българския ловно-рибарски съюз да участва на откриването на ловния сезон на 15-ти август.

Журналистът Паун Цонев щял да бъде пресаташе на премиера Гълъб Донев.

Бъдещата партия на Гълъб Донев ще се споделя „Български орел“

Ако министър председателят се споделя Гълъб, по какъв начин се назовава държавното управление? Гълъбарник!

Коя е най-омразната книга на Гълъб Донев? „Ние, врабчетата“

Ще забрани ли новият министър председател шипчетата по первазите или ще застане на страната на хората?

Има ли котка у тях Гълъб и по какъв начин се схващат

А какъв брой по-подредено щеше да е, в случай че Гълъб Донев беше длъжностен министър на превоза и известията

Гълъб Донев министър председател. Гугутка Пешева- вице

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР