Не е ясно на кого президентът ще връчи третия мандат.

...
Не е ясно на кого президентът ще връчи третия мандат.
Коментари Харесай

Иванов за третия мандат: Това не е топка, която се прехвърля, става дума накъде ще тръгне България

Не е ясно на кого президентът ще връчи третия мандат. Какви диалози бихме могли да водим? Това разяснява съпредседателят на „ “ Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския в коридорите на Народното събрание. 

Ние не сме провеждали никакви срещи и няма какво повече да кажем. Обяснили сме по какъв начин ние си представяме реализацията на тази отговорност, в случай че президента ни я разпореди. С цялостната изясненост какъв брой комплицирано е и какъв брой дребен късмет има да се получи. Гледаме на процедурата за третия мандат като на въпрос на вдишване на отговорност, а не на пожелателни мечтания. Казали сме по какъв начин си го представяме, тъй като считаме, че по този начин е правилно. Оттам нататък нито сме провеждали някакви съвещания, нито сме предприемали някакви дейности, тъй като мандатът не е даден и нищо няма смисъл, изясни Иванов.

Нямам изясненост и не бих могъл да имам, президентът би трябвало да вземе решение. Не мога да давам препоръки на президента. Това са тежки решения. Не става дума за топка, която се трансферира, а става дума за това накъде ще тръгне България, какво ще се случи със страната и нейното ръководство. От тази позиция президентът ще си употребява срокът, който има по Конституция както откри за добре, сподели още съпредседателят на " ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР