Не е ясно какво точно има предвид милиардерът, но като

...
Не е ясно какво точно има предвид милиардерът, но като
Коментари Харесай

Илон Мъск: „Twitter е най-лошият! Но и най-добрият!“

Не е ясно какво тъкмо има поради милиардерът, само че като цяло, интензивността му в Twitter се е удвоила, с оповестени приблизително 25 поста дневно.

Някои от туитовете му афишират и изясняват новите политики и промени във функционалностите на мрежата, както и предизвикват потребителите да ги одобряват. Мъск хвърли особени старания да разпространява проекта си да таксува с Щатски долар 8 първокласна услуга на платформата, която ще разреши на потребителите да получат синята отметка, доказваща, че са „ тествани ”, действителни консуматори, а не ботове.

Доста в изявления, само че без основни пояснения Мъск разяснява съкръщаването на личния състав, в това число на водещи мениджъри, и разпускането на директорския ръб.

Други от мненията му са по-противоречиви. В понеделник, да вземем за пример, той си направи леко нецензурна смешка с конкурентната платформа Mastodon, в която много консуматори на Twitter видяха допустима опция.

отстрани този туит малко след публикуването му, само че това не остана неусетно от някои консуматори на Twitter, които го приканиха...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР