Не е ясно дали това се случва с Цветанка Ризова,

...
Не е ясно дали това се случва с Цветанка Ризова,
Коментари Харесай

В Началото Всичко Вървеше По Вода, Но Новият На Цветанка Ризова Осъзна В Какъв Филм Се Е Вкарал! Скубе Си Косите!

Не е ясно дали това се случва с Цветанка Ризова, само че близки до нея източници разкриха, че водещата е извънредно подозрителна и ревностна към новия си обичан.

Както знаем, той е много по-млад от нея, а освен това е и неоспорим красавец. Става дума за лекар Веселин Йолов, който работи в ортопедията на Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи в столицата.

Двамата са дружно от месеци като точно Йолов я отървал от самотата и болката от разрушения й брак. Припомняме, че Цветанка Ризова се разведе с дългогодишния си брачен партньор Анатоли Георгиев след поредност от изневери от негова страна, написа разкрития.ком.

Може би тъкмо те са отключили мъчителната ревнивост на водещата, която ясно осъзнавала, че не може да се мери с младите и красиви дами, флиртуващи с Веселин Йолов.

И въпреки той да показвал интерес и внимание единствено към нея, тя не можела да се отърве от страха, че в един миг ще му омръзне и ще си потърси друга, по-млада жена.

„ Много го ревнува. Прави се, че му дава независимост, само че непрекъснато го наглежда къде е и какво прави. Само дето в телефона му още не е ровила, само че знае ли се?! Ако продължава с тази ревнивост и този боязън, сама ще навреди на връзката си “, разясняват източниците.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР