Не е ясно дали Кирил Петков ще бъде министър в

...
Не е ясно дали Кирил Петков ще бъде министър в
Коментари Харесай

Асен Василев: Не сме говорили със Слави Трифонов, нямаме и намерение

Не е ясно дали Кирил Петков ще бъде министър в новия проектокабинет

"Дали Кирил Петков ще бъде министър в новия проектокабинет на Политическа партия зависи от диалозите с съдружните сътрудници и решението на партията ". Това съобщи в претендентът за министър председател на артията и сегашен финансов министър Асен Василев.

В момента към момента търсим поддръжка за програмата на този кабинет и методът, по който работи. да тръгнем да сглобяваме кабинет преди да е ясно дали програмата и методът на водене на политика имат поддръжка не е преждевременно.

Той съобщи, че Политическа партия към момента не е събрала поддръжката на 121 депутати. на въпрос дали считат да беседват със Слави Трифонов, Василев отговори:

"Не, нямаме и желание. С господин Трифонов и изобщо с Има Такъв Народ като конструкция, ръководена по метода по който тя везе в първия кабинет, имаме съществени разлики. задачите, които ние считаме, че би трябвало да се следват, е средствата да отиват при всички български жители и да се спре с това избрани фири да взимат огромни поръчки, да са авансово определени. Трудно виждам по какъв начин Политическа партия може да взаимодейства по този метод с някой, по тази причина ни търсим сега хор, които доста ясно желаят да застанат на страната на жителите "

В цяла Европа имаме най-голямото неравноправие сред небогати и богати и главната причина за това е, че всички еврофондове отиват при авансово определени компании с авансово нагласени поръчки
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР