Не е Япония, нито Китай или САЩ Емил Василев преди

...
Не е Япония, нито Китай или САЩ Емил Василев преди
Коментари Харесай

Държавата чиито жители използват най-много мобилен интернет в света може да ви изненада – ето коя е тя

Не е Япония, нито Китай или Съединени американски щати

Емил Василев преди 13 секунди 1 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 16:41 | 18.08.2023

Топлинният показател в Иран доближи 80°C, районът може да стане неприспособим за живеене

КосмосЕмил Василев - 15:31 | 21.08.2023

Китайска галактическа компания изстреля WonderJourney – нов тип сателит с „ мозък, задвижван от изкуствен интелект “

АвтомобилиИван Давидов - 0:45 | 18.08.2023

Тойота е в дълбока илюзия във връзка с ръчната скоростна кутия

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Потребителите в Латвия са преди всичко в света по ползване на мобилни данни със междинен разход от съвсем 42 GB на месец за абонамент за мобилен широколентов достъп. Това се показва в нов отчет на екипа на Atlas VPN, основан на информация, предоставена от Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР). Изследователите настояват, че първата позиция на Латвия се дължи най-много на обстоятелството, че латвийците имат достъп до високоскоростни мобилни мрежи в градските региони, както и до неограничени проекти за данни от доставчиците си.

По петите на Латвия се подрежда Финландия с ползване от 41 GB мобилен интернет на месец на човек. В този случай Организацията за икономическо сътрудничество и раз твърди, че „ напредналата телекомуникационна инфраструктура “ и „ софтуерната просвета “ на Финландия са причина страната да заеме второ място.

Освен това финландците постоянно се считат за ранно възприемащи новите технологии, а също по този начин имат достъп до неограничени проекти за данни. На трето място се класира Австрия, чиито жители изразходват по към 30 GB мобилен интернет на месец.

Само една страна отвън Европа попадна в челната десетка: Чили. Чилийците изразходват към 19 GB мобилен интернет всеки месец. В същото време Обединеното кралство, Съединени американски щати и Германия изразходват по-малко от 9 GB всеки месец.

Друг значим фактор, който откривателите са взели поради е броят на абонаментите за мобилен широколентов достъп. В Естония всеки консуматор има почти два обособени абонамента, като единият е най-вече за устройства, разнообразни от смарт телефон. Японците също имат приблизително съвсем по два мобилни абонамента на човек.

Мобилните технологии се усъвършенстват със всеки минал ден, а с световното приемане на 5G, което е напълно близо е единствено въпрос на време потреблението на мобилен интернет да „ експлодира “. Интелигентните домашен уреди, обвързваните транспортни средства и всички останали устройства под шапката на „ интернет на нещата “ (IoT) са подготвени да усилят потреблението на мобилен интернет експоненциално.

„ Мобилната съгласуваност е комфортна, само че може да докара до несъразмерна приложимост и взаимозависимост. Умереността и салдото са от значително значение, защото мрежите не престават да се усъвършенстват в международен мащаб, междинните равнища на потребление на мобилни услуги евентуално ще се покачат. Бъдещето безспорно ще донесе нововъведения, които ще интегрират мобилните технологии още по-дълбоко в метода ни на живот. “

заключават откривателите от Atlas VPN
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР