Не е вярно, това е фейк новина, никой от нас

...
Не е вярно, това е фейк новина, никой от нас
Коментари Харесай

Адвокатка: Рангел не е заловен!

Не е правилно, това е фалшив вест, никой от нас няма такава информация. Това сподели пред Plovdiv24.bg Антоанета Николова, юрист на майката на Димитър от Цалапица, който беше погубен във връзка днешни информации по медиите, че главният обвинен Рангел Бизюрев е бил хванат в Нидерландия и след това пуснат поради законови пропуски у нас, макар съществуването на европейска заповед за арест.

" Няма такова нещо, това въобще не е правилно, новината е подправена ", сподели още един път юрист Николова.

На този стадий тя не е разговаряла с прокуратурата, с цел да ги попита дали има истина в тези изказвания, въпреки всичко. " Не мога за всяко нещо, което излиза по медиите, да им се обаждам и да им желая пояснение ", сподели юрист Николова. Това, което тя знае, е, че Рангел нито е хванат, нито е пуснат.

За хода на разследвато бранителят сподели, че следствието към момента тече, а резултатите от него ще ги схванат, когато то бъде предявено. Понастоящем то към момента се води и никой не следва да бъде уведомяван по него. Те се предявява едвам, когато завърши. 

Рангел Бизюрев е разгласен за търсене и до момента в който той не бъде открит, има изчакване и удължение на периода на следствието. Процесуално-следствените дейности пордължават и към този стадий. " Чакаме ", сподели юрист Антоанета Николова.

Протестите на роднините и приятелите на убития Димитър Малинов в село Цалапица с гледище за правдивост и транспарантно следствие на убийството на 24-годишния юноша малко затихнаха.

Хората дълго се съмняваха, че няма издадена европейска заповед за арест, защото резултат от издирването на Рангел няма. Адвокат Николова и майката настояха да видят заповедта, а прокуратурата им я сподели.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР