Не е вярно, че приходите на ВМЗ-София по време на

...
Не е вярно, че приходите на ВМЗ-София по време на
Коментари Харесай

Уволненият директор на ВМЗ-Сопот: Радев воюва с Нинова и ние сме следствие на това

Не е правилно, че приходите на ВМЗ-София по време на моето ръководство са спаднали. Защото има разлика сред осъществена и продадена продукция. Предишното управление е получило цялостно хранилища от предходни управление, тези хора са продавали това, което са имали в складовете. За двата месеца, до момента в който аз съм изпълнителен шеф, създадената продукция е повече. За тези два месеца има повече създадена продукция, в сравнение с през първото шестмесечие. Производителността освен, че не е паднала, а е нараснала до момента в който аз съм шеф на завода. През 2021г. заводът е осъществил над 200 млн. лв., а ние сме осъществили над 400 млн. лв.. Това сподели някогашният шеф на ВМЗ-Сопот Иван Иванов в ефира на бТВ.

" Ако продължи служебният министър на стопанската система Никола Стоянов да извършва поръчки и да приказва неистини, цялото наше управление на завода ще заведе дело за клюка против него ", сподели Иванов.

" Във ВМЗ-Сопот наподобява по този начин, като че ли сме в 18-и век. Досегашният шеф си е разхождал скъпото костюмче от портала до кабинета и не е влизал в цеховете ", сподели някогашният шеф

" Целта на президента Румен Радев не е съответно ВМЗ-Сопот, той води война с Корнелия Нинова и ние сме разследване на тази война ", добави Иванов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР