Не е вярно, че мъжете харесват перфектно изглеждащи жени. Разбира се,

...
Не е вярно, че мъжете харесват перфектно изглеждащи жени.
Разбира се,
Коментари Харесай

Има несъвършенства у жените, които мъжете смятат за супер секси

Не е правилно, че мъжете харесват съвършено изглеждащи дами.
Разбира се, значимо е те да се поддържат, да се грижат за себе си и да имат сексапил. Но в действителност представителите на мъжкия пол са привлечени от някои женски недостатъци. Ето кои са те:

Меко коремче
Грешно е да мислите, че в случай че сте без плочки на корема, няма да си намерите мъж. Всъщност дребното, меко коремче е доста симпатично на мощния пол. Те го намират даже за секси. Така че не се тормозете, в случай че нямате съвършено тяло – това дори е плюс за вас.

Малки гърди
Не твърдим, че мъжете не харесват огромни гърди (няма смисъл да отхвърляме това), само че те просто харесват гърди – във всевъзможни форми и размери. Всъщност за тях дребните гърди са секси, тъй като наподобяват добре под надълбоко V-образно деколте. Ако не носите сутиен, това още повече притегля мъжките погледи. Гърдите са гърди, без значение от размера.

Небрежна визия
Не приказваме за това да не се поддържате, да сте с мазна коса, нагризани нокти и зле облечени. Но мъжете несъмнено избират да са в компанията на жена с повърхностно разрошена коса, без доста грим, облечена спортно, просто изглеждаща естествено.

Разстояние сред зъбите
Жени, съвършено вършиме и супер бели зъби наподобяват неестествено, признайте това. Всъщност мъжете харесват дребните недостатъци по вас, а дистанцията сред зъбите е едно от тях. Най-важното е да се усмихвате, тъй като никого не знаете кой ще се влюби в усмивката ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР