Не е вярно, че лидерът на БСП Корнелия Нинова е

...
Не е вярно, че лидерът на БСП Корнелия Нинова е
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Корнелия Нинова не е проверявана от трима главни прокурори за сделката за "Техноимпекс"

Не е правилно, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е проверявана от трима основни прокурори за договорката за „ Техноимпекс “, както тя твърди. Всъщност никой не я е проверявал. Това сподели депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова в ефира на БТВ.

Тя се базира на информация, която е изискала от основния прокурор Сотир Цацаров, и цитира отговора от през вчерашния ден, в който се споделя, че „ не са подавани сигнали, не са осъществени инспекции и не са формирани досъдебни производства по отношение на приватизационната договорка. Не са открити преписки или досъдебни производства, касаещи придобиване на акции от „ Техноимпекс 98 “ АД от страна на Корнелия Петрова Нинова “.

„ Нинова доста постоянно злоупотребява и употребява изказвания, които не са другар на истината “, сподели Атанасова.

Депутатът напомни и за други документи, които е посочила, съгласно които водачът на Българска социалистическа партия освен е взела участие в приватизацията на сдружението, само че и е платила 70 хиляди $ за акции и е поела обвързване за 700 хиляди $.

"Мисля, че това е доста неуместна тематика за нея, по тази причина и тематиката за проверката на приватизацията претърпява разнообразни формати – първо щяха да я поддържат, тя сякаш щеше да подпише, а Българска социалистическа партия да гласоподава срещу, в този момент желае лидерска среща ", уточни Атанасова.

Тя акцентира, че измененията в Конституцията не се вършат, с цел да бъде ударена Нинова или хората към Костов. Трябва да се потърси наказателната отговорност на лицата, които са ощетявали страната, съобщи Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР