Не е вярно, че Гражданската отговорност ще поскъпне. В това

...
Не е вярно, че Гражданската отговорност ще поскъпне. В това
Коментари Харесай

Мартин Димитров, ДБ: Не е вярно, че Гражданската отговорност ще поскъпне

Не е правилно, че " Гражданската отговорност " ще нарастне. В това увери депутатът от Демократична България Вартин Димитров.

Компромисът, който предложихме сред първо и второ четене, е на база 80% оферти от застрахователите. Хората, които не желаеха нищо да се одобри, измислиха тезата, уточни той пред бТВ.

„ Гражданската отговорност “ зависи от доста фактори – положението на стопанската система, на пазара, на застрахователните сдружения. Текстовете бяха добре прецизирани и те не водят до повишение. Ние взехме проби от самите застрахователи. Когато се приказва против законодателството, се приказва единствено за разновидността, импортиран от Министерството на финансите, а не за компромисните текстове “, добави той.

„ Като мина разискването, обадих се на застрахователите и ги питах дали са удовлетворени – споделиха, че са. После трансформираха позицията си. Беше препоръчан текст, който го няма на никое място в Европа. Тези хора 6 години желаят нищо да не се приема и си реализират резултата “, сподели още депутатът от „ Демократична България “.

„ Има позитивно отношение към концепцията за явяване с „ Продължаваме промяната “. В политиката до момента в който всичко не е контрактувано – нищо не е контрактувано “, уточни той.

„ Има два пътя – на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които се събраха и се снимаха, а другият – на „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “. Проблемите са съществени. Всяко последващо служебно държавно управление е по-слабо. Президентът Радев желае да ръководи и  затова даде третия мандат на Българска социалистическа партия. След април е значимо да имаме постоянен кабинет. Консолидацията дава по-големи шансове “, акцентира Мартин Димитров.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР