Не е вярна постановката, че който държи главния секретар на

...
Не е вярна постановката, че който държи главния секретар на
Коментари Харесай

Михаил Миков: Нито министърът, нито главният секретар на МВР може да реши едни избори

Не е вярна постановката, че който държи основния секретар на Министерство на вътрешните работи и министъра - печели изборите. Това мнение изрече пред БНР някогашният министър на вътрешните работи Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно, някогашен водач на и някогашен ръководител на Народното събрание.

И посочи, че тази режисура е безсмислена и се употребява за оправдание за резултатите от изборите. 

" Нито министърът, нито основният секретар може да реши едни избори и по тази причина има доста образци. Дори когато аз бях министър на вътрешните работи, загубихме изборите. И при Иван Костов  Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ " Кирил и Методий " (СОУ " Уилям Гладстон " ) - беше по този начин, има и още образци ".

Според него в Министерство на вътрешните работи се води борба за политическо наличие, без да си дават сметка състезателите, които се бият, че по този метод се получава свръхполитизация на системата, защото заемането на страна в тази обстановка е заемане на страна в политическото съревнование за идните избори.

Той акцентира, че вътрешните битки обезсилват Министерство на вътрешните работи и понижават престижа му, както и престижа на страната и на всички институции в нея.

" Снимките с Живко Коцев са били предмет на правосъдно разглеждане в правосъдната зала, включително той е разгласен за неизвестен очевидец, цяла България знае, че е неизвестен очевидец ", разяснява Миков публикуваните фотоси, на които е основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

По думите на Михаил Миков авторитетът на Министерство на вътрешните работи и на страната страдат, когато " един човек (Живко Коцев - б.р.) през ден си сменя мнението ":

" В единия случай споделя, че подава оставката си без напън, след това излиза дружно с министър-председателя и споделя, че е бил притискан и си отдръпва оставката. Страни са тези работи. Те не приказват добре за метода, по който се случват нещата у нас ".

Партньорските ни страни съществено ще се замислят по какъв начин действа демокрацията в България , счита той.

Миков предложи служебният министър председател Димитър Главчев да не се преценява с настояванията на която и да е партия, тъй като той ще носи отговорността по отношение на персоналния състав на държавното управление.

Бившият водач на разяснява, че социалистическата партия " стои зле " и в поредност от избори " се е закотвило на дъното на класацията ".

Той критикува решението на да не отидат при президента на консултациите с парламентарно показаните партии за съставянето на служебния кабинет. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР