Не е време за слаби театрални постановки, не е време

...
Не е време за слаби театрални постановки, не е време
Коментари Харесай

Марешки към депутатите: Не е време за слаби театрални постановки!

Не е време за слаби театрални постановки, не е време за дребно политиканстване. Време е за стопански ограничения за справяне на последствията от пандемията. Ще подкрепим основаването на комисия за тази цел. Това съобщи ръководителят на Воля Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 от трибуната в Народно събрание.

По думите му в Народно събрание има просто крещащи и нищо не правещи опозиции, а има и такива, които оферират положителни оферти. "Ще се противопоставим на всяко едно предложение, целящо ограбването на българския народ.

Марешки: С 10 милиарда лв. можем да закърпим ситуацията, само че не и да решим проблемите

"Докато има и един български жител без приходи, а има такива, щом има затворени компании. Депутатите би трябвало да се откажат от заплатите си, а партиите от дотациите си и те да бъдат дарани на медиците или на жителите без приходи ", прикани още той.

"Ние сме подготвени да го създадем ", отсече Марешки.

Той направи забележка на ръководителят на Парламента Цвета Караянчева, че всеобщо в пленарна зала не се носят маски. След това съобщи, че сме длъжни да се пазим, тъй като Корнелия Нинова се е изкашляла в залата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР