Не е виновен президента, виновни са самонадеяните хора, които забъркаха

...
Не е виновен президента, виновни са самонадеяните хора, които забъркаха
Коментари Харесай

Бойко Борисов от Букурещ: Не е виновен президентът, виновни са самонадеяните хора

Не е отговорен президента, отговорни са самонадеяните хора, които забъркаха тази каша. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Букурещ, където взе участие в конференцията на ЕНП.

„ ние сами се поставихме в тази обстановка, поради неразумното държание на сътрудниците. Не зная за какво за толкоз неща не си държат на думите. Не зная за какво навръх 6 март се подаде тази оставка, може да е в понеделник, вторник или сряда, когато сме прецизирали всичко “, уточни той.

90% от парите за построяването на лотове от 1 до 6 на „ Хемус “ са изхарчени, а осъществяването е под 20%, сподели той

Бойко Борисов съобщи, че президентът не е отговорен, а „ тези самонадеяни хора, които са доста велики “. Според него Румен Радев е рационален човек и „ няма да желае, да се забърква в тази каша, в която вкарахме политическата система “.

„ Всичко стана поради егото, гордостта и не знам още какво на тези хора. Те не могат да схванат нещо обикновено. Премиерската роля се обезличи у нас. Но виждате и тук (на форума на ЕНП – б.р.), че ролята на премиера е значима – като да вземем за пример Мицотакис на Гърция или Карл Нехамер на Австрия. Те идват със самочувствие “, сподели още Борисов.

Любовта може да надделее, разяснява преподавателят по конституционно право

Той се обърна към политическите анализатори и съобщи, че никой не желае министър председател, който да е „ послушко “ и е редно Мария Габриел да дефинира с кои министри желае да работи. Даде за образец акад. Николай Денков, който съгласно него не може да вземе нито едно решение, което не е съгласувал с Кирил Петков, Асен Василев и още няколко души.

„ Аз не желая Мария Габриел да се усеща послушна и по тази причина най-човешки им споделих, че се връщаме в четвъртък и можем да седнем, с цел да преговаряме. Или не сме подготвени – отиваме и връщаме мандата “, съобщи още Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР