Не е видяно много от сина на принц Хари и

...
Не е видяно много от сина на принц Хари и
Коментари Харесай

Защо синът на принц Хари и Меган Маркъл Арчи е определен за най-голямата си година досега

Не е забелязано доста от сина на принц Хари и Меган Маркъл принц Арчи, откогато се роди през 2019 година Но дребното момче е готово за неговата най-голяма година в Щатите.

На 6 май Арчи Харисън ще отпразнува своя пети рожден ден със фамилията си, в това число по-малката сестра Лилибет, на две години. И тази забележителност значи, че той скоро ще стартира начално училище; за разлика от Обединеното кралство, където децата стартират главно учебно заведение през септември, откакто навършат четири години, в Съединени американски щати учениците стартират, когато са на пет или шест.

Въпреки че точното учебно заведение, което ще посещава, остава незнайно, кралският коментатор Ричард Mineards към този момент е приказвал за необятния набор от първокласни учебни заведения в покрайнините на Sussexes.

Той сподели на HELLO!: „ Имаме доста положителни учебни заведения, които не са като държавните учебни заведения в Англия, само че са държавни. Имаме и едно доста положително, наречено Cold Spring School, което има страхотни оценки и това е в тяхната зона на асимилиране. “

„ Така...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР