Не е в интерес на Съединените щати да се забъркват

...
Не е в интерес на Съединените щати да се забъркват
Коментари Харесай

Рон Десантис: Не е в интерес на САЩ безкрайно да помагат на Украйна

Не е в полза на Съединените щати да се забъркват все повече в спора сред Русия и Украйна. Това счита губернаторът на Флорида Рон Десантис, един от спряганите за претенденти за президент на идните президентски избори в Съединени американски щати през 2024 година, написа съветската редакция на BBC.

Проучванията на публичното мнение демонстрират, че Десантис е основният противник на Доналд Тръмп в конкуренцията за номинацията на Републиканската партия.

Водещият на Fox News Тъкър Карлсън разгласява в понеделник в Twitter отговора на Десантис на въпрос от въпросника за претендентите на Републиканската партия.

Десантис изброява жизненоважните национални ползи на Съединени американски щати, измежду които не влиза " териториалния спор " сред Украйна и Русия: отбрана на границите ни, превъзмогване на рецесията с готовността на армията ни, реализиране на енергийна сигурност и самостоятелност и Китай.

" Картбланшът на администрацията на Байдън да финансира този конфликт толкова дълго, колкото е належащо, без никакви избрани цели или отчетност, отклонява вниманието от най-неотложните задания, пред които е изправена страната ", споделя Десантис.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР