Не е упражняван натиск спрямо служителите в общината да подават

...
Не е упражняван натиск спрямо служителите в общината да подават
Коментари Харесай

След акцията и проверката в Община Стрелча: Проговори кметът Стойно Чачов

Не е упражняван напън по отношение на чиновниците в общината да подават молби за овакантяване. Това сподели за първи на конференция кметът на Община Стрелча Стойно Чачов по отношение на осъществените в Общината инспекции.

 
„ В постройката на общинската администрация в Стрелча на 12 март, към 09:40 ч. нахлуха над 20 въоръжени лавица и с револвери и белезници ", описа той. По думите му кола на Икономическа полиция блокирала неговия автомобил, а друга - задния вход на общината.

 
„ Петима чиновници на " Икономическа полиция " пристигнаха в кабинета ми и обясниха, че инспекцията е по сигнал на чиновник, който е съобщил, че е уволнен непозволено. Търсеха 17 молби за овакантяване и след към 9 часа претършуване на съвсем всеки кабинет, блокиране на работата на администрацията и опцията да се обслужват жителите, не откриха такива молби в кабинета ми “, сподели също Чачов.
 
Той изясни, че през 2016 година е събрал чиновниците в залата на общината и им съобщил, че в случай че някой не желае да работи в новия екип или не може да се оправи, може да напише молбата си и добави, че не си спомня какъв брой чиновници са подписали такива молби. По думите му, те са 6-7.

 
Той посочи, че хората, които са ги подписали, не са напуснали и не са уволнени, против тях не е упражняван напън.-->
 
Чачов сподели също, че с рещу служителя, подал сигнала, също има подаден подобен в " Икономическа полиция " з а злоупотреби със служебно състояние, защото той е отговарял за инвеститорския надзор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР