Не е учудващо, че има доста напрежение сред политическите сили.

...
Не е учудващо, че има доста напрежение сред политическите сили.
Коментари Харесай

Докато не се подобри комуникацията в коалицията, няма да търсят нова кандидатура за БНБ

Не е учудващо, че има много напрежение измежду политическите сили. Това съобщи пред БиТиВи Андрей Гюров от Политическа партия.Сили от вътрешната страна и извън се опитвали да дестабилизират обединението.

Темата за българската версия на закона Магнитски е извадена, по думите му, от дрешника, с цел да всява ужас. Темата не била обсъждана в обединението. Според него България има потребност от усилване на правосъдната система. Подобен закон би трябвало да бъде съгласуван с българското право и Конституция и с европейските правила, счита Гюров.

Няма потребност да се отваря нова процедура за гуверньор на Българска народна банка, посочи депутатът. Коалицията работела сега за възстановяване на връзката сред сътрудниците. След като се усъвършенства тя, тогава ще се отвори процедурата. ПП твърдо остава на позицията си и няма да поддържа Любомир Каримански.

Темата за въвеждане на еврото е обсъждана от експертните препоръки в обединението. Имало единодушие да стартира техническият проект за въвеждане на единната европейска валута. Имало деен разговор в експертните групи, по думите на Гюров.

Коалицията подкрепя най-уязвимите поради повишаването на енергоизточниците. Българското държавно управление направи доста за бизнеса и жителите, изясни депутатът. Работи се за дълготрайни контракти за на ниска цена газ от Съединени американски щати. Той пита защо ДПС се усеща заплашено от политиката на Политическа партия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР