Не е твърде късно да вземете някои ваканционни оферти за

...
Не е твърде късно да вземете някои ваканционни оферти за
Коментари Харесай

Евтини полети под £100 до Испания, Италия и други, които все още можете да резервирате по време на великденските празници

Не е прекомерно късно да вземете някои ваканционни предложения за Великден, в това число за Испания, Италия, Франция и даже Норвегия.

Тази година празникът, в центъра на който са яйцата, ще пристигна по-рано. Може да е незабавно на 22 март или чак на 25 април, само че през 2024 година се пада в последната неделя на месеца, 31 март. Това е 10 дни по-рано от миналогодишната дата 9 април. Въпреки че може да е по-късно повече от месец, цената на едно пътешестване до някои европейски дестинации към момента е доста рационална.

Сега може да е моментът да се възползвате оптимално от хак за разширение на годишния отпуск, който може да докара до превръщането на 21 дни отпуск от работа в 49 дни отпуск, когато уикендите и формалните празници се употребяват хитро.

Ако желаете малко прескачане над Северно море за един уикенд с вафли, задръстени магазини и разхлабен морал, тогава сега има оферти за двупосочни полети до Айндховен за £42 и до Амстердам за £96.

Избутвайки лодката малко по-ната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР