Не е толкова важно, че не гласувах за Росен Желязков,

...
Не е толкова важно, че не гласувах за Росен Желязков,
Коментари Харесай

Радостин Василев: Има по-достойни за поста председател на НС, например Десислава Атанасова

Не е толкоз значимо, че не гласувах за Росен Желязков, щом стигат гласовете за ръководителя. Аз по този начин реших, по този начин постъпих. Смятам, че имаше по-достойни от ГЕРБ, аз бих избрал различен, да вземем за пример Десислава Атанасова. Това съобщи Радостин Василев от „ Продължаваме промяната ” в ефира на Нова телевизия.

" Тя беше най-подготвена по време на диалозите, за какво да не е тя? ", добави той.

„ Аз не гласувах и за зам.-председател, тъй като не мога да гласоподавам за Росица Кирова. Надявам се нищо да не ми изсъхва. Аз поех отговорност към гласоподаватели, Политическа партия пое отговорност към гласоподаватели ”, разгласи той.
Той разгласи, че нищо не е договаряно с ГЕРБ и не е говорено за държавно управление под никаква форма. Не е коментирана и лидерска среща.

„ Ние имаме взети решения на националните органи и задължения към гласоподавателите ни – ние няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ и държавно управление с тяхно присъединяване. Няма да създадем прегръдка с ГЕРБ, както сме дали обещание. Отговорността за сформиране на държавно управление още веднъж е в ГЕРБ – в случай че те виждат проблем в Политическа партия, постоянно могат да търсят поддръжка отвън нас. Алтернативата за нас е единствено държавно управление на малцинството ”, сподели още той.

„ Не сме обсъждали състав на държавно управление. Смятам, че лицата в него могат да са политически. Едва ли политическият профил на кабинет ще е спирачка. Имаме проект кои хора за коя позиция могат да бъдат употребявани ”, разгласи Василев.

„ Не знам кой контактува с Борисов. Няма да има поддръжка от нас за ГЕРБ. Няма да си поделяме нищо ”, безапелационен е той. „ Ние от Политическа партия от рухването на държавното управление сме подложени на репресии от прокуратурата. Да плаши господин Гешев някой различен. Ще му се търси отговорност ”, предизвести той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР