Не е толкова важен въпросът за партийните листи, кой колко

...
Не е толкова важен въпросът за партийните листи, кой колко
Коментари Харесай

Андрей Гюров: БСП вече не е предвидим партньор за ПП


Не е толкоз значим въпросът за партийните листи, кой какъв брой места ще вземе, къде ще има и къде няма да има водачи. Не е въпросът дали съответният човек е от Политическа партия или от Демократична България, а е значимо да се убедят хората, че с цел да се случат измененията, би трябвало да се извадят най-правилните хора, които да повлекат колкото се може повече гласоподаватели и да сме първи на изборите. Това съобщи Андрей Гюров от " Продължаваме промяната " пред БиТиВи.

Вратите в Политическа партия постоянно са отворени за непознатото мнение. Лена Бориславова не е напуснала Политическа партия и е част от партията, изясни Гюров. Политическа партия ще продължи да се бори за обществена правдивост, за правосъдна промяна, за запазване на природата, като всяка една от партиите в обединението ще резервира своя образ.

" Българска социалистическа партия не са предвидим сътрудник на Политическа партия след изборите. Българска социалистическа партия към този момент не е предвидим сътрудник и това е повече от явно ", безапелационен бе Андрей Гюров.

За  Гюров разяснява, че цялото общество губи от тази обстановка. Прокуратурата и правораздавателните органи у нас не работят, уточни Гюров, съгласно който няма един победител и един надвит от цялата обстановка от глобите. В България трябва да активираме личната си имунна система, тъй като очевидно прокуратурата е безсилна и бездейства. Ние имаме единствено един механизъм - на предварителните парламентарни избори на 2 април можем да напишем нашия личен " Магнитски " лист кои са неприятните хора и по какъв начин могат да бъдат изолирани от политическия развой, акцентира Андрей Гюров.

Той не знае дали " Магнитски " ще продължи да се уголемява, само че в случай че не бъдат решени вътрешнополитическите проблеми в България. Гюров не чака да има представител на " Продължаваме промяната " в листата " Магнитски ".
 Политическа партия и Демократична България сложиха автограф под платформа за обединяване на положителните сили
Политическа партия и Демократична България сложиха автограф под платформа за обединяване на положителните сили

В съглашението партиите дават обещание да се борят за дълбока промяна в прокуратурата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР