Не е тайна за никого, че светът е разделен на

...
Не е тайна за никого, че светът е разделен на
Коментари Харесай

Цял свят говори за това ВИДЕО, в което "ваксинират" американец

Не е загадка за никого, че светът е разграничен на два полюса във връзка с имунизациите против новия ковид. Самата имунизация към този момент започва в някои страни, а у нас и в целия Европейски Съюз се чака да стартира на 27-и декември, както разгласи през вчерашния ден ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен.

В репортаж по американския канал KTSM 9 обаче се появи видео, което като че ли в допълнение разколеба онази част от популацията на Щатите, което е считало да се ваксинира против COVID-19.

Причината е, че на фрагментите се вижда по какъв начин един от медицинските служащи, ангажирани с слагането на имунизацията, на процедура въобще не инжектира препарата на "Пфайзер " в организма на пациента, а чисто и просто единствено го убожда със спринцовката.

На идващите фрагменти в същия репортаж още веднъж се показва слагане на инжекция, само че за разлика от предния път, тази се слага в действителност - събитие, което повдигна голям брой въпроси оттатък океана.

Припомняме, че процесът по създаването на имунизацията против ковид пробуди съмнение в целия свят, най-много заради обстоятелството, че тя бе основана в прекомерно къси периоди и към момента липсват механически характерности за естеството на препарата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР