Не е тайна Женената от пръв поглед австралийска двойка Джак

...
Не е тайна Женената от пръв поглед австралийска двойка Джак
Коментари Харесай

Таен пакт Женена от пръв поглед двойка Тори и Джак сключиха заедно

Не е загадка Женената от пръв взор австралийска двойка Джак Дънкли и Тори Адамс получиха своя дял от печенето на скара в шоуто. Но двойката постоянно наподобява незасегната от драмата – и в този момент Джак разкри, че това е по този начин, тъй като двойката е сключила „ скришен контракт “.

Личният треньор от Голд Коуст, 34, и брачната половинка му Тори, 27, са били на център на няколко обвинявания, напрежение и разногласия, само че Тори е отстоявала брачна половинка си през всичко това. Тя не разрешава на горещината да й се отрази – даже когато е изправена пред повтарящи се въпроси от специалистите за това какво усеща към Джак, елементарната младоженка към момента съумява да заличи всичко.

Снощи видяхме шестата гала по обвързване (понеделник, 15), където още веднъж двойката беше разпитана по отношение на половата им връзка, желанията на Джак и възприятията на Тори. Двойката твърди, че е " по-щастлива от всеки път " - и може би се чудите по какъв начин постоянно излизат от другата страна на церемониите невредими, откакто едно създание е неведнъж подложен на критика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР