Не е тайна, че в последните седмици отношенията между Кристиано

...
Не е тайна, че в последните седмици отношенията между Кристиано
Коментари Харесай

Роналдо е решил дали ще остане в Ман Юнайтед

Не е загадка, че в последните седмици връзките сред Кристиано Роналдо и мениджъра на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник се утежниха. Медиите в Англия писаха, че част от играчите на тима считат, че германецът не е в положение да води „ алените дяволи “.

След като Юнайтед, в управлението на клуба са получили спомагателни доказателства, че са създали неточност, като са назначили Рангник за управител. По принцип германецът би трябвало да заема консултантска роля в клуба от лятото, само че от Юнайтед може да уволнят 63-годишния експерт, макар че има подписан контракт.

„ AS “ твърди, че Роналдо е решил да играе в Манчестър Юнайтед до приключването на контракта му през лятото на 2023 година макар проблемите в клуба.

Въпреки спекулациите за напускането на Кристиано в края на актуалната акция, голмайстор №1 в историята на футбола е убеден, че клубът ще се вдигне при идването на новия си управител. „ The Telegraph “ написа през днешния ден, че новият любимецът за поста на Рангник е старши треньорът на Аякс Ерик Тен Хаг, макар че шефовете на Юнайтед към момента не са взели дефинитивно решение. Другият главен любимец е наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетно.

Рангник дойде на „ Олд Трафорд “ в края на ноември, като размени Оле Гунар Солскяер, откакто норвежецът беше уволнен, само че не съумя да усъвършенства тима. Хармонията в съблекалнята също се утежни поради връзките му с Роналдо, който германецът разкритикува поради това, че не бележи постоянно голове по-рано през този сезон. Именно тези думи провокираха разрива сред двамата.

Роналдо обаче водещ голмайстор на „ алените дяволи “ с 18 гола в 33 мача. Миналия уикенд.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР