Не е тайна, че в Холивуд сексът продава – а

...
Не е тайна, че в Холивуд сексът продава – а
Коментари Харесай

Твърде много голота?! Фенове се оплакаха от „Еуфория“

Не е загадка, че в Холивуд сексът продава – а никой не употребява тази максима по-добре от HBO. Телевизията е виновна за хитови поредици като „ Игра на тронове “ и „ Еуфория “, които са известни колкото с брилянтните си сюжети, толкоз и със своите (често шокиращи) голи подиуми. 

Дали обаче дозата прави отровата? Що се отнася до втори сезон на „ Еуфория “, наподобява, че отговорът е „ да “. Сериалът, който наблюдава историята на група наркозависими младежи, се концентрира върху секса и взаимоотношенията още от самото си начало. Новите епизоди на поредицата обаче са по-провокативни от всеки път – факт, който провокира неодобрението на доста почитатели и кино критици. 

Виж още: Порно актриса за битката с анорексията: Какво споделя Клоуи Чери! 

„ На този стадий голите подиуми не са забавни, а просто неловки, “ написа британският вестник Independent като акцентира обстоятелството, че героите би трябвало да са гимназисти. „ Шоуто е изгубило първичния си сексапил, “ съгласява се The Guardian. 

Въпреки критиците „ Еуфория “ се радва на триумфално високи рейтинги, а мнозина оповестиха сериала за същински шедьовър. Все отново на продуцентите евентуално ще им се наложи да премислят метода си за в бъдеще. Причината? Изглежда даже звездите на сериала не се усещат удобно с толкоз доста голота. 

Виж още: 5 звезди, които имат в действителност странни хобита 

Сидни Суини – актрисата, превъплътила се в облика на Каси, разкри пред Independent, че отказала да снима някои подиуми. „ Имаше избрани моменти, в които Каси  трябваше да е без блуза, а съгласно мен не беше належащо, “ сподели тя. Фенове сметнаха признанието за шокиращо, защото даже в този момент героинята ѝ има интимни подиуми в съвсем всеки епизод. 

Все отново Сидни посочи, че продуцентът на „ Еуфория “ – Сам Левинсон, незабавно се съобразил с нейните желания и не я притискал. „ Сам е страховит, “ безапелационна бе тя. 

Звездата обаче счита, че голите подиуми са предиздвикали част от публиката да не я приема насериозно. „ Мисля, че хората подцениха какъв брой доста труд вложих в ролята на Каси, тъй като се събличам пред камера, “ показа тя. „ Изключително горда съм от работата си, тъй че това ме нервира. “

Изображение: https://www.instagram.com/euphoria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР