Не е тайна, че представителите на всяка зодия се отличават

...
Не е тайна, че представителите на всяка зодия се отличават
Коментари Харесай

Качествата на всяка зодия, които остават скрити от другите

Не е загадка, че представителите на всяка зодия се отличават с самостоятелни черти на характера. Но някои от качествата им са малко известни на близките.

Овен

Овенът не може да се назова лъжец, само че от време на време става тъкмо подобен. Поведението му е подбудено от желанието за постоянно търсене на нови завършения.

Телец

Телецът обича красивите облекла, вкусната храна и всичко, което е най-скъпо и с високо качество. Но на малко на брой е известно, че този знак се опасява от високо. 

Близнаци

Представителите на въздушните знаци не могат да живеят без драма. Ако няма драма, тогава връзката е лишена от естетика. За Близнаците хората без възприятие за комизъм са безинтересни. 

Рак

Раците се опасяват от самотата, само че в никакъв случай не споделят това с хората към себе си. Представителите на този знак имат страхотна вътрешен глас, само че рядко я употребяват.

Лъв

Представителите на огнения знак на зодиака доста обичат да седят с часове на телефона или да " висят " в интернет преди лягане. Но е малко известно, че няма по-лоялни другари от тях. 

Дева

Девите са най-образованите от всички зодии. Но все пак те не се схващат с представител на зодията си от противоположния пол. Обединява ги само любовта им към реда и чистотата. 

Везни 

Везните не могат да намерят общ език с прекомерно суетните хора. Те не са отмъстителни, само че в никакъв случай не биха дали прошка неистина и изменничество. 
 4 зодии, които в никакъв случай нямат проблем с парите 4 зодии, които в никакъв случай нямат проблем с парите
Много хора имат вяра, че с цел да забогатеят, с изключение на усърдие и упорита работа е нужен и шанс. Според астролозите зодиакалният знак, под...

Скорпион

Представители на този воден знак са най-хубавите разузнавачи, детективи и следователи на планетата. Освен това те са и най-хубавите любовници. 

Стрелец

Представителите на този огнен знак са най-големите оптимисти. Сред Стрелците има доста надарени публицисти, тъй като това е специалността, която е идеална за тях.

Козирог
 Зодиите, които в никакъв случай не би трябвало да носят сребро Зодиите, които в никакъв случай не би трябвало да носят сребро
Нашите предшественици са вярвали, че среброто е в положение да отблъсне неприятностите и отрицателната сила от притежателя си. Твърди се, че т...

Козирозите постоянно имат проблеми със съня, тъй като даже през нощта не могат да се провиснал и мислят за проблемите си.

Водолей

Повечето от представителите на този въздушен знак са блестящи учени. Те поддържат взаимоотношения единствено с тези хора, които ги схващат и споделят освен тяхната позиция, само че и заниманията им.

Риби

Сред Рибите има доста положителни художници. Дамите от този знак се опасяват от тъмнината, а мъжете Риби обичат нощния живот.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР