Не е тайна, че популярната спайска“ Виктория Бекъм тежеше повече

...
Не е тайна, че популярната спайска“ Виктория Бекъм тежеше повече
Коментари Харесай

Рецептата на Виктория Бекъм, която ѝ помогна да отслабне с 15 кг и коренно промени живота ѝ

Не е загадка, че известната „ спайска “ Виктория Бекъм тежеше повече от 63 кг., при височина 164 см. и споделяше за себе си, че е „ същинска дунда “

Но храненето промени всичко – през последните 25 години Виктория Бекъм яде съвсем едно и също за вечеря, и това просто промени живота ѝ!

В началото на своята Виктория Бекъм наричаше себе си „ кифла с две тънки опашки “. След раждането на сина ѝ Бруклин през 1999 година ненадейно отслабна и по този начин и не се върна до оптималното си тегло от 65 кг. Наистина, метаморфозата с нейното тяло ѝ разреши да се трансформира в съществена английска икона на стила, както и в същински образец за доста дами по света.

Оказва се, съгласно изявление в петъчното шоу на TFI, че с цел да отслабне, Виктория не е ходила на фитнес – тя просто се е лимитирала строго в храната, оставяйки в менюто си единствено здравословни мазнини и зеленчуци. Никакво недояждане – госпожа Бекъм цени хубостта на сияещата си кожа и блясъка на косата си, по тази причина през последните 25 години вечерята ѝ е деликатно планувана.

Всеки ден, в16:30 ч. Виктория Бекъм си подготвя стек от сьомга (пъстърва) на фурна или на пара, а за него прави зеленчукова гарнитура от спанак, броколи и всевъзможни други зелени зеленчуци. За да извършите вечерята на Виктория, ви трябват единствено 20 минути.

Пъстърва или стек от сьомга със спанак на фурна по рецепта на Виктория Бекъм

Бързо ядене в пергаментова хартия

Време за готвене – 30 мин;
Рецепта за две порции;
Европейска кухня;
Основно ядене.

Необходими артикули

Метод на готвене

  1. Постелете хартия за печене и върху нея сложете спанака, който авансово сте нарязали на едро и пържолата от сьомга . Може да ползвате и пъстърва, за многообразие, или някаква друга, не изключително тлъста речна или морска риба. Полейте със сос, който сте приготвили от меда, соевия сос, дижонската горчица и зехтина.
  2. Завийте в нещо сходно на плик и поставете в авансово загрята фурна на 200 градуса за тъкмо 20 минути.
  3. Сервирайте върху канапето от спанак, като гарнирате рибата с нарязани пресни подправки на усет и резенчета лимон .

Инфо: www.sport-express.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР