Не е тайна, че почистването на кухнята отнема най-много време.

...
Не е тайна, че почистването на кухнята отнема най-много време.
Коментари Харесай

5 начина да почистите дома си без химикали, а само с натурални средства от кухнята ви

Не е загадка, че почистването на кухнята лишава най-вече време. Толкова доста повърхности и толкоз малко време. Трябва да извършите проверка в хладилника, да измиете печката, да почистите фурната, да почистите петната от всички работни повърхности и шкафове. Между другото, това е последната задача, която се трансформира в алтернатива.
Колко бързо да премахнете мазните петна без да повредите дървото или пластмасата? Домакинските химикали са ефикасни при елиминирането им, само че те са скъпи, а абразивните субстанции могат да повредят повърхността, по тази причина би трябвало да сте много деликатни, написа zajenata/bg/
 кухненски шкафове
Природните средства постоянно са в изгода, когато става дума за това по какъв начин да почистите тази или онази повърхнина. Отрицателни подозрения по отношение на тяхната ефективност- няма Може би те не работят толкоз бързо, колкото химичните съединения, само че все пак работят. Каквото и да мислите, главното им преимущество не е в евтиността, а в сигурността. Те не провокират алергични реакции, не нервират кожата на ръцете, не оставят зад себе си остра миризма, от която не можете да се отървете.
Ето и няколко съвета, с които може да пробвате да почистите кухнята си още днесКак да се отървете от мазните петна
 по какъв начин да се мият кухненски шкафове
Нашият екип реши да ви предложи няколко ефикасни метода за решение на казуса за малко време. Но да ги прилагате всекидневно не е належащо. По-добре е да почиствате повърхността постоянно с влажна гъба и по-късно да я оставяте да изсъхне. Само като не постигнете стремежи резултат, изберете една от изброените по-долу варианти.
Сода и растително олио
 по какъв начин да почистите кухненските шкафове
За да постигнете стремежи резултат, не ви трябват доста неща: единствено олио и сода.
Смесете двете съставки в равни пропорции и вземете едно памучно парцалче
Предимството на тази примес е в нейната повсеместност. Почиства всякаква повърхнина, а шкафчетата с дървена фасада печелят два пъти: растителното олио се всмуква в дървото, основава предпазен филтър и полира шкафчетата
Лимонена киселина
 по какъв начин да премахнете плаката на кухненските шкафове
Смесете лимонена киселина със сода. В дребна купа сложете 2 супени лъжици сода и 1 чаена лъжичка лимонена киселина. Добавете задоволително вода, с цел да получите гъста каша. Вземете чиста гъба и поставете примес върху нея от сместа. Избършете цялата нечистотия и по-късно почистете с влажна забрадка.
След това дървото наподобява по-светло и по-ново. Използвайте при потребност 1 път на 3 седмици
оцет
 разчистване на кухненски шкафове Този артикул е известен заради специфичния си мирис. Но не забравяйте за неговата успеваемост. Между другото той почиства съвсем всичко. Смесете 0,5 чаши ябълков оцет и водка. Добавете към съставките 0,5 л. етерично масло от портокал, както и 2-3 капки евкалиптово масло. Изсипете продукта в резервоар с пръскачка.Разклатете контейнера преди приложимост. Нанесете течността върху нечистата зона и след 15 минути просто изтрийте с влажна гъба.
Бакпулвер или сода
 по какъв начин да почистите кухненските шкафове с национални средства
Не подценявайте този артикул. Той е доста ефикасен и когато би трябвало да извършите хубав сладкиш и когато премахването на мастни петна е същински проблем.Изсипете вода върху бакпулвера Нанесете върху петна и оставете за 30 минути. След това измийте с вода.
И до момента в който продуктът работи, можете да почистите печката и мазната фурна
Домашен сапун
 мастно покритие върху кухненски шкафове
Използвайте го, в случай че плотовете и мебелите са направени от натурален камък (мрамор). Потопете сапуна. Почиствайте гъбата и нанесете продукта върху нечистите повърхности. Изчакайте 15 минути.Изплакнете всичко с чиста вода.
След като употребявате домакински сапун, почистете повърхностите с чиста забрадка, можете даже да е хартия. Ако шкафчетата са дървени, можете да нанесете лак.Полезни препоръки
 по какъв начин да се мият кухненските мебели Никога не използвайте химикали, в случай че сте избрали гранитни и мраморни повърхности. Домашният сапун е единственият безвреден и ефикасен вид. Когато почиствате отвесни повърхности, поставете хартия. Тогава отстранените мръсотии и мазнини ще бъдат изляти върху нея, а не на пода.
С течение на времето кухненските мебели в действителност губят своя автентичен искра. Няма да спорим, че тези средства ще върнат същия тип, само че несъмнено ще го създадат по-чист, по-нов и по-красив. Изберете алтернатива, която ще ви помогне да се справите даже с най-сериозното замърсяване и да се откажете от домакинските химикали.
Кажете на приятелите си, че потреблението на химикали не постоянно е безвредно и споделяйте един или различен разнообразни ефикасни способи за почистване
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР