Не е тайна, че по места почти не съществува партийна

...
Не е тайна, че по места почти не съществува партийна
Коментари Харесай

Политолог: Няма достатъчно подготвени хора и се налага партиите да се опират на едни и същи лица

" Не е загадка, че по места съвсем не съществува партийна система. Отдавна е наклонността локалните партийни структури да не бъдат в изключително мощна връзка с националните партии ". Това сподели пред БНР.
Политологът дефинира тематиката COVID-19 като декор на сцената, на която ще се води политическият спор. Той подчертава на неналичието на партийно структуриран политически модел в локалните общности и по тази причина " партийните централи централизират въздействието си ".
 Страхил Делийски: Натрапва се чувството за доста мотиви изборите да бъдат оспорвани Страхил Делийски: Натрапва се чувството за доста мотиви изборите да бъдат оспорвани
„ Проблемът е за гарантиране на легитимност на идната власт. По отношение на датата, на технологията, на методите е значимо дост...
" Няма задоволително готови хора и се постанова партиите да се опират на едни и същи лица и фигури, което е проблем ", разяснява още той. Според него в подреждането на партийните листи за парламентарните избори се откроява тревожна наклонност, каквато е неналичието на локални хора. " Един месец преди изборната дата няма акция. Не се води истински диалог сред политици и жители за бъдещето на България, както и истински разговор сред политическите обединения ", безапелационен бе Делийски. Той добави, че месецът, в който ще се води предизборната акция, е време за комуникиране на неща, които гласоподавателите към този момент знаят - защо се бори дадена партия, да вземем за пример.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР