Не е тайна, че отборът на Барселона има желание да

...
Не е тайна, че отборът на Барселона има желание да
Коментари Харесай

Обрат: Френки де Йонг не иска да напуска Барселона

Не е загадка, че тимът на Барселона има предпочитание да продаде полузащитника Френки де Йонг това лято. Въпреки че наставникът Шави Ернандес желае да разчита на него, в отбора считат, че нидерландецът не е съумял разкрие цялостния си капацитет през трите си години на „ Камп Ноу “.

Засега Манчестър Юнайтед е единственият тим, който е показал действителен интерес да си обезпечи услугите на Де Йонг. Новият управител на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг желае Френки да бъде един от водачите на плана му на „ Олд Трафорд “. Англичаните към този момент водят от много време договаряния с Барса. В последно време позициите и на двете страни се сближиха, като се твърди, че Юнайтед ще заплати в началото 65 милиона евро за халфа, а още 20 милиона евро са записани под формата на разнообразни бонуси.

Тук обаче идва различен проблем – желанието на самия състезател. „ SPORT “ твърди, че Де Йонг е решен да остане в Барселона и сега няма желание да напуща, като тази информация е достигнала и до отбора от Манчестър. Във вторник и някогашният му треньор на „ Камп Ноу “ и в националния тим на Нидерландия – Роналд Куман, разкри, че Де Йонг му е споделил желанието си да остане в Барса.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР