Не е тайна, че много жени страдат“ от фалшиви главоболия,

...
Не е тайна, че много жени страдат“ от фалшиви главоболия,
Коментари Харесай

Сексът също може да е причина за главоболие

Не е загадка, че доста дами „ страдат “ от подправени главоболия, с цел да не вършат секс. Но се оказва, че сексът също може да е причина за главоболие, и то провокирано в резултат на оргазъм. Случва се на повече хора, в сравнение с можете да предположите. Този вид неразположение, провокирано от оргазъм и полова възбуденост, визира както мъжете, по този начин и дамите. Въпреки че специалистите не са безапелационни за повода, евентуално е то да сходно на тези главоболия, които са в резултат на физически извършения.

Според друго пояснение главоболието след оргазъм може да бъде провокирано от адреналина, чийто равнища се повишават доста при интензивна полова интензивност.

Специалистите също по този начин считат, че по време на оргазъм напрежението в главата се покачва, което води до главоболие. За рискови фактори се смятат: затлъстяване, стрес, прекомерно интензивна полова възбуденост, фамилна обремененост.

Независимо от повода за сходно физическо неразположение, чувството при него е тъпа болежка в региона на главата или шията. Може да почувствате ненадейно пулсиращо главоболие незабавно след оргазъм, което изчезва след няколко минути, написа Tialoto. Главоболието може да се появи и след секс, когато се изправите и да се облекчи, когато легнете още веднъж.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР