Не е тайна, че Меган Маркъл търси всевъзможни начини да

...
Не е тайна, че Меган Маркъл търси всевъзможни начини да
Коментари Харесай

Скандална оферта! Меган Маркъл може да заработи по 1 млн. долара на секунда за…

Не е загадка, че Меган Маркъл търси всевъзможни способи да направи себе си и брачна половинка си – принц Хари, финансово без значение.

Преди време английският престолонаследник загатна на шефовете на „ Дисни “, че брачната половинка му е актриса и е в положение още веднъж да работи.

Сега 38-годишната херцогиня получи непредвидена оферта, написа списание ОК.

Германската козметична компания „ Биотулин “ е предложила на Меган 5 млн. $ за 5-секундна поява в сериала, в който тя взе участие дълги години – „ Костюмари “. Предложението е тя да се върне в ролята на Рейчъл Зейн.

Компанията създава органически ботокс, за който се твърди, че понижава бръчките за един час. Те настояват, че Меган е огромна фенка на продукта.

От компанията са се свързали с NBCUniversal – малкия екран, която стои зад сериала. „ Предлагаме ви 5 млн. $ за 5-секундно появяване на Меган Маркъл с нашия биологичен ботокс гел във вашия сериал „ Костюмари “, гласи офертата, оповестена в Туитър.

„ Освен това проверете офертата ни при нейния сътрудник “, прибавят от компанията.

Новината идва след изказвания, че „ Дисни “ са се отказали от актьорските услуги на Меган, тъй като била „ спорна фигура “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР