Не е тайна, че Марвел печели толкова много, че всяка

...
Не е тайна, че Марвел печели толкова много, че всяка
Коментари Харесай

Марвел превзе кината в Северна Америка

Не е загадка, че Марвел печели толкоз доста, че всяка година идват от ден на ден и повече филми за супергерои.

Печалбите през 2021 година, когато пандемията удари филмовата промишленост, надвишиха упованията на Sony, която има правата за филми на Marvel.

С помощта на пет кино лентата, излезли предходната година, " Спайдърмен: Няма път към дома ", " Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена ", " Вечните ", " Черната вдовица " и " Венъм 2 ", Марвел обхвана зашеметяващите 30 % от общите продажби на билети в кината в Северна Америка. От общите доходи от прожекции на филми в Северна Америка, които са 4,45 милиарда $, Марвел получи 1,35 милиарда $.

Най-доброто в превъзходството на Marvel е, че по време на пандемията, когато всички се обърнаха към стрийминг платформите, те съумяха да върнат публиката в кината. От друга страна, критиците споделят, че достиженията на Марвел са засенчили огромни филми като „ Уестсайдска история “ на Стивън Спилбърг, „ Алея на кошмарите “ на Гийермо Дел Торо и „ Последният двубой “ на Ридли Скот.

Докато всички се надяват, че обстановката ще се усъвършенства през 2022 година, Марвел продължава по набелязания път, като почитателите на супергероите скоро могат да чакат „ Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта “, „ Тор: Любов и гръм “, „ Черната пантера: Уаканда вечно “ и „ Морбиус “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР