Не е тайна, че мъжете и жените изразяват чувствата си

...
Не е тайна, че мъжете и жените изразяват чувствата си
Коментари Харесай

13 сигурни знака, че той е влюбен във вас

Не е загадка, че мъжете и дамите показват възприятията си по друг метод. Докато дамата чака лавина от любовни самопризнания, мъжът не е податлив на излияния. Но, даже и да не показва възприятията си с думи, има няколко признака, които демонстрират по кое време мъжът е влюбен, написа уеб сайтът iwoman.bg.

В връзките си с другите от време на време не съумяваме да видим тези дребни неща, които издават възприятията на близките, изключително що се отнася до мъжете, които рядко изливат сърцата си пред други.

Ето кои са тези знаци, които могат да разкрият, че един мъж в действителност е влюбен във вас:

1. Изслушва ви

Колко постоянно споделяме истории, които не интересуват останалите? Редовно! Учтивият човек слуша, кима с глава, само че не чува съвсем нищо. Ако мъжът изслушва историите ви за родственици, придава значимост на думите ви. Слуша ви. Иска да се приближи оптимално до вас, тъй като в действителност е влюбен.

2. Склонен е да отстъпва

Влюбеният мъж признава грешките си и отстъпва, въпреки да му е мъчно. Склонен е на взаимни отстъпки и не помни за упорството си. Ако ви позволи да карате колата му...действията приказват повече от думите.

3. Винаги е подготвен да поправи нещо

Не би трябвало да помните къде е чукът или по какъв начин се сменят крушки, в случай че имате до себе си любящ мъж. За него това е страхотна опция да покаже практическите си качества и да потвърди, че ще бъде превъзходен брачен партньор.

4. Няма срещу да поддържа връзка със фамилията ви

Срещите с роднините на половинката от време на време са много стряскащи. Само един същински обичащ мъж е подготвен на всичко, единствено с цел да е покрай вас, без значение дали ще се среща с татко ви, някогашен боен или със строгата ви баба.

5. Търси мнението ви, когато си избира облеклата

Мъжът също желае да наподобява добре. Вероятно просто мисли, че имате добър усет и разбирате от мода. Но, в случай че мъжът ви пита дали тази или друга дреха му отива, той несъмнено желае да ви се хареса.

6. Готви, с цел да ви зарадва

Ако мъжът готви, с цел да ви достави наслаждение, това е обич. Ако го прави постоянно, излиза от зоната си на комфорт и го прави единствено за вас.

7. Харесва му да прави ежедневни действия с вас

Досадните отговорности са част от живота. Ако мъжът е подготвен да идва в банки с вас, скучни магазини, той просто желае да прекарва повече време във вашата компания.

8. Планира пътувания и не не помни за датите

Повечето мъже работят непринудено, дамите възнамеряват всичко поредно. Влюбеният мъж осъзнава това и обмисля авансово всевъзможни събития и изненади, единствено с цел да ви зарадва.

9. Смята, че сте красива… постоянно

Много дамите познават дните, когато на лицето им се появи пъпка или тъмни кръгове към очите… Влюбеният мъж е подготвен постоянно да ви споделя какъв брой сте красива. Още повече, той даже не вижда тези краткотрайни дефекти.

10. Готов е да се жертва за вас

Ако си промени проектите, единствено с цел да ви накара да се чувствате щастлива, в случай че анулира среща, тъй като сте болна, това е знак за същинска обич.

11. Гордее се с триумфите ви

Влюбеният мъж се радва на вашите достижения. Той не се състезава с вас, не ви завижда и чества успехите ви.

12. Бори се за любовта ви

В сложни моменти, кавги или когато сте разочарована от нещо, не пренебрегва страстите ви. Прави всичко допустимо да възвърне мира и хармонията в връзките. Защото се опасява да не ви загуби.

13. Не се опасява да покаже уязвимост

Истинско предизвикателство за един мъж е да покаже уязвимост. Но, в случай че същински ви обича, няма да се срами да отрони някоя сълза на печален филми или откровено да признае, че е изтощен. И най-важното, не се опасява да признае, че най-големият му боязън е да не ви загуби, тъй като сте главната му уязвимост и мощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР