Не е тайна, че мъжете и жените имат различни критерии,

...
Не е тайна, че мъжете и жените имат различни критерии,
Коментари Харесай

Две неща, които правят мъжете мигновено привлекателни за жените

Не е загадка, че мъжете и дамите имат разнообразни критерии, когато става дума за физическо привличане. Общата осанка на мъжете играе значима роля за дамите, само че по никакъв метод не е решаваща, демонстрира изследване, което откри, че две характерности могат да създадат мъжете по-привлекателни за дамите.
Това са – глас и аромат.
Мъжът може да наподобява като най-обичаната холивудска звезда, само че постоянно това не е добра причина дамата да го забележи.
В момента, в който поговорите, всичко може да се промени. Изследванията споделят, че гласът има силата да съобщи избрани характерности на мъжете. Следователно, въз основа на гласа, можем да почувстваме дали човек е преобладаващ или гальовен, убеден в себе си или крие някаква неустановеност и в какво прочувствено положение е сега.
Миризмата е втората специфичност, която играе значима роля в развиването на привлекателността. Изследванията също по този начин подсказват, че хората се харесват в продължение на епохи въз основата на миризмата, а приятният мирис на мъжа провокира красиви страсти в дамата.
Тези две характерност могат мощно да повлияят при избора на сътрудник, в допълнение към отношението и държанието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР