Не е тайна, че когато млад мъж види за първи

...
Не е тайна, че когато млад мъж види за първи
Коментари Харесай

Реакциите на мъжете, видели гола жена за първи път

Не е загадка, че когато млад мъж види за първи път голо женско тяло, той може да бъде комплициран. Интересно е какво тъкмо си мисли. Един от потребителите на Reddit зададе въпроса: какво са почувствали или са си помислили мъжете, когато за първи път са видели гола жена? Отговорите са много забавни, някои даже скандални.

" Срамните устни, макар името им, не бяха като устните на лицето. Мислех, че дамите могат да ги движат ", написа Gahrmengast.

„ Като дете мислех, че са напълно начело. Винаги съм се тормозил, че ерекцията ми няма да бъде перпендикулярна на тялото ми “, прибавя DocSaysItsDainBramuj.

Оказа се, че доста мъже като цяло имат много странни показа за женското тяло.

„ Бях сюрпризиран какъв брой необикновено мека и топла беше кожата й “, написа AnotherRichard827379.

„ Гърдите бяха доста по-разкошни, в сравнение с си мечтаех “, отговори JKnott1.

" Загубих девствеността си с момиче, чиито гърди изглеждаха с идентичен размер, когато беше с облекла. Когато се съблече, се оказа, че въпреки всичко едната е по-голяма от другата. Въпреки че не е толкоз видимо, в случай че не се вгледате деликатно... всички девойки, с които съм бил, имат гърди с друга форма. Винаги е толкоз вълнуващо да откриваш неповторими неща в хората ", признава A_Prostitute

" Израснах в много консервативно семейство и дълго време не знаех за съществуването на влагалището. Бях сигурен, че дамите имат гърди и пишки ", написа shuppy369.

" Не знаех, че стават много горещи, когато и те са възбудени. Не знам за какво в никакъв случай не ми е минавало през мозъка и за какво в никакъв случай преди не съм го чувал, само че си помислих: " Уау. Наистина ме изненада ", дава отговор Мохоубиец.

" Най-шокиращото нещо за мен беше осъзнаването, че космите на дамите порастват на същите места като на мъжете. Те са просто доста фини и не толкоз дебели. Момичетата имат коса, растяща по гърдите, корема, задните елементи, гърба и така нататък всички същите места като момчетата, само че не се виждат ", написа BlackWyvern162.

„ Гърдите ѝ мълчаха, когато ги стиснах “, пошегува се Epsonabcdefg.

" Първият път, когато видях гола жена онлайн, бях сюрпризиран какъв брой бързо полудях. Кълна се, че персонажът Джим от American Pie е историята на моя сложен тийнейджърски живот ", написа Magicmeatwagon./jenata.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР