Не е тайна, че като стареете се променя и вашият

...
Не е тайна, че като стареете се променя и вашият
Коментари Харесай

Учени напълно сериозно: Със стареенето пенисът става по-красив!

Не е загадка, че като стареете се трансформира и вашият пенис, написа Вечер. Според учените функционалността, типът и размера са нещата, на които годините най-вече въздействат. Функция

Когато става въпрос за функционалността, равнището на тестостерон на с 0,3 на 100 годишно. Ниското равнище на тестостерон въздейства върху половия вкус, а също по този начин и на самата функционалност на пениса. И в случай че на по-възрастните мъже им би трябвало по-голяма стимулация, то интензитетът на оргазма не понижава.

Вид

По-голямата част от дамите настояват, че повече им подхожда " по-старият " пенис тъкмо поради неговия тип. Той става по-блед, а това е последица от по-слабата циркулация, а окосмяването понижава заради рухването на равнището на тестостерона.
И даже и образно да стана по-хубав, след 30-тата година пенисът последователно стартира да се смалява. Промените не са видни незабавно, само че след няколко години стават явни. В началото междинният пенис в ерекция е 15 сантиметра, до момента в който с годините той понижава даже с до 3 сантиметра. С неговото понижаване идва е намаляването на тестисите. Тестисите на трийсетгодишен са със междинен диаметър 3 сантиметра, а през шейсетте понижават на два.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР