Не е тайна, че каквото и да правят, където и

...
Не е тайна, че каквото и да правят, където и
Коментари Харесай

Алекс Енева сподели жарки СНИМКИ от Малдивите

Не е загадка, че каквото и да вършат, където и да вървят, членовете на семейство Халваджиян постоянно се връщат до лазурните крайбрежията от тънък бял пясък на Малдивите. Алекс Енева се е припичала под жаркото слънце на островите нееднократно, само че все пак, при всеки комфортен случай, тя избира да се върне и да се потопи още веднъж в кристалните води на Индийския океан, вместо да се впусне в проучването на нови и непознати географски ширини, написа life.dir.bg.

В днешни дни Енева се намира у нас, работейки старателно над хореографиите на танцьорите си в известното предаване за фалшификати " Като две капки вода ", само че преди дни тя показа в обществените мрежи поредност от непоказвани до момента фотоси, снимани през последната им фамилна отмора от най-малката азиатска страна. Всеки от фрагментите, които тя сподели на своите почитатели в Инстаграм, е зареден с жарки страсти, подклаждат все по-силно желанието за задушното лято. Макар до формалното идване на горещия сезон да остава най-малко един месец, най-оптимистичните прогнози на движимостите метеоролози ни споделят, че у нас ще е студено и даже ще има дъжд по Великден.

В постовете на Енева въпреки това е цялостно със слънчеви лъчи и необятни усмивки в обилие, заразяващи феновете с положително въодушевление, пренасящо ги на повече от шест хиляди километра разстояние, където постоянно е задоволително топло. Високите температури там се усещат в фрагментите на снахата на телевизионния продуцент Маги, защото тя разкрива на тях добре поддържаната си и стегната фигура, позирайки пред фотографския обектив по червен бански от две елементи.

Без значение дали демонстрира по какъв начин закусва край множеството палмови дръвчета наоколо до крайбрежната линия или по какъв начин плува в естествения басейн, няма подозрение, че Алекс радва своите почитатели в платформата, карайки ги да копнеят градусите и у нас осезаемо да се повишат, с цел да могат да се отдадат на вълнуващи прекарвания. Въпреки че не би било по никакъв начин чудно, в случай че гледайки изявленията ѝ, някои от тях са решили, че не могат да чакат повече, стягайки куфарите си с желанието да се насочат към първата екзотична дестинация, изскочила в съзнанието им.

Силно усещане на почитателите на Енева направиха последните изображения, които тя качи в профила си преди ден. На тях се вижда по какъв начин тя, дружно с двете ѝ деца - Еди и Кая, хранят жираф. Наследниците ѝ наподобяват в действителност запленени от бозайника, който е най-високият действителен скотски тип на земята. Разбира се, мненията под поста бяха изпълнени с голям брой похвали.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР