Не е тайна, че изкуственият интелект се промъква в почти

...
Не е тайна, че изкуственият интелект се промъква в почти
Коментари Харесай

Погледнах за първи път най-новата прахосмукачка Jet Bot на Samsung, която служи като камера за домашни любимци и деца

Не е загадка, че изкуственият разсъдък се промъква в съвсем всяка нова софтуерна джаджа и макар че някои хора имат своите терзания, това е трансформираме метода, по който вършим нещата от години, помислете единствено за вашия елементарен телефонен GPS или за редактиране на фотоси с „ вълшебен “ инструмент на уеб сайтове като Canva... всичко е изкуствено. И точно заради това най-новият парк от домашен уреди на Samsung може да предложи доста повече от нормално.

Марката Galaxy преди малко показа четири нови продукта в гамата си домашен уреди, с нова пералня, вакуум и два разнообразни хладилника с фризер, добавени към техния уебсайт. Но тези съществени артикули за дома са всичко друго, само че не и общоприети.

От най-новата AI ecobubble пералня, която понижава разноските ви за сила с до 70%, AI Family Hub ледник с фризер, който основава описи за извършване на покупки и хрумвания за предписания, до своя AI Jet Bot Combo - робот-прахосмукачка с голям брой разнообразни интелигентни функционалности, които да ви оказват помощ в къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР